lördag, mars 21, 2009

Nya böcker igen...

Skulle skjutsa barnen till kompisar och passade på att ta en sväng till second hand-butiken också. Som vanligt kom jag hem med lite nya böcker, pockets. De som fick följa med hem idag var:
  • Som om jag inte vore där - Slavenka Drakulic
  • Herman Lindqvist i Paris - Gallfeber
  • Nästan död man - Åke Edwardson
  • Om en Buick 8 - Stephen King
  • Kunde någon älska lillebror? - Fredriksson/Waxin

Någon som har något att säga om någon av böckerna?

5 kommentarer:

Amy sa...

Jag läste "Som om jag inte vore där" för evigheter sedan, men jag kan komma ihåg att den berörde mig väldigt mkt. Man blev både förbannad, ledsen och uppgiven för huvudpersonens skull.

Anonym sa...

Såg att du köpt en bok med Herman Lindqvist. För några år sedan lästa jag Herman Lindqvist i Paris - Rapporter från Mittens Rike. Det var nog en av de roligaste böckerna jag någonsin läst. Flera kåserier i den boken var så roliga så jag tjöt av skratt och tårarna forsade.

Ango sa...

Amy:
Den boken lät så otroligt hemsk när jag läste om den på baksidetexten. Jag gissar att jag kommer beröras starkt av den när jag läser den.

Lena:
Jag gillar Herman Lindqvists kåserier. Jag har bara läst "Tacka katten för det", men jag har ett par böcker till, bla "I Madrid" förutom den jag köpte igår. Ser fram emot att läsa den.

Tack för era kommentarer!

Kram
/Ango

Kerstin sa...

Jag har läst Om en Buick 8, och är du kräsmagad ska du inte läsa den. Precis som många andra av Stephen Kings böcker så är den suggestiv och mörk.
//Kerstin

enAnnan sa...

Jag har inte läst någon av dem :)
Men Hermans "Caramba säger de aldrig" om Spanien gillade jag så.

Alltid roligt med nya bokfynd.
Själv har jag precis fått hem 4 nya kokböcker :D

Kramar